Photo News
Volledig scherm
© Photo News

KOERS KORT (04/08). Ackermann zegeviert in Polen - Van Aert heeft met knappe tijdrit eindwinst Ronde van Denemarken voor het grijpen

13 reacties

  • johan Maddens

    6 jaar geleden
    marcel vandensteen , van de meeste renners heb je nog nooit gehoord , maar ik denk wel dat ze Wout Van Aert al kennen in Denemarken !!!!
  • Dirk Van Den Bossche

    6 jaar geleden
    @ Gert Lans om aan Tour deel te nemen moet de ploeg een wildcard hebben en dat krijgt de ploeg van Nuyens niet. Dus van koers ken je blijkbaar niet veel , maar toch kampioen in het zagen.
  • gert lans

    6 jaar geleden
    Van Aert kampioen van de kermiskoersen ! Maar waar écht koers gereden moet worden zoal in de ronde van Frankrijk voor échte mannen geeft VA niet thuis !!!
  • eric maier

    6 jaar geleden
    Petersen is een uitstekend tijdrijder, en die kan nog meer dan dan. Wout is in opbouw naar het veldrijden... niet de grootste tegenstand, maar je moet met een 80% conditie het nog altijd doen, en hij doet het ook.Francois Nuyts heft het voorjaar gemist denk ik.. Wout schitterde daar, en was maar liefst 20 maanden zonder rust bezig. Alleen dat laatste al is niet simpel.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Voor zijn leeftijd is Van Aert al heel goed op de weg, net als VDP. En beide hebben iets dat veel ander aankomend talent niet heeft. Een winnaarsmentaliteit. Niet het type renners die tien jaar als eeuwige belofte ereplaatsen opstapelen en dan eens een grote wedstrijd winnen.