Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Meghan Markle is vandaag jarig, maar zij en prins Harry "willen gewoon gerust gelaten worden"

RoyaltyMeghan, de vrouw van prins Harry, viert vandaag haar eerste verjaardag als officieel lid van de Britse koninklijke familie. De hertogin van Sussex mag 37 kaarsjes uitblazen. Toch hangt er een donkere wolk boven haar verjaardag: zij en prins Harry vermijden de pers en willen volgens insiders "gerust gelaten worden".

10 reacties

  • Wendy Fiers

    6 jaar geleden
    Laat die mensen nu toch eens gelukkig zijn... je krijgt precies de zelf taferelen als bij prinses diana.. Tis inderdaad moeilijk als vader of moeder om je kind niet meer te zien... Maar echt denk je nu echt dat je daarmee scoort? uithalen via media en press Je zou verdikke trots moeten zijn dat je dochter gelukkig is.
  • Luciano van As

    6 jaar geleden
    Geniet ervan, zou ik zeggen. Maar probleem blijft toch wel die paparazzi, waardoor ook Harry zijn moeder veel te vroeg is gestorven. En dat allemaal om de ultieme foto te kunnen trekken, een blote borst van Meghan of een bloot gat van Harry. Spijtig dat zulke mensen die het liefst van al zouden gezien worden als "normale "mensen steeds worden achtervolgd. Gaan die Paparazzi dan nooit zelf eens op congé?
  • Sara delaere

    6 jaar geleden
    Daarin geef ik ze volledig gelijk! Het is zoals jean vandenberghe zegt op officiële gelegenheden heeft de pers vrij spel,daar kunnen ze niet onderuit. Maar wat ze in hun privé leven doen gaat niemand iets aan. Ze hebben overschot van gelijk dat ze liever gerust gelaten worden!
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    Op het gemakje leven op kosten van de belastingbetaler want gaan werken doen ze niet.
  • roger reniers

    6 jaar geleden
    Dat kan ik nu eens volledig begrijpen sé !!!