Motorrijder (36) uit Jabbeke sterft bij zwaar ongeval in Loppem
Volledig scherm
Motorrijder (36) uit Jabbeke sterft bij zwaar ongeval in Loppem © Mathias Mariën

Motorrijder (36) uit Jabbeke sterft bij zwaar ongeval in Loppem

LoppemEen 36-jarige motorrijder uit Jabbeke is deze ochtend even na 8 uur om het leven gekomen bij een zwaar ongeval in de Stationsstraat in Loppem. De dertiger wou met zijn motor een personenwagen inhalen, maar merkte niet op dat de 19-jarige bestuurster linksaf wou slaan. K.M. werd aangereden en overleed ter plaatse. Het parket stelde een verkeersdeskundige aan om de precieze omstandigheden in kaart te brengen.

14 reacties

  • Lilly Daems

    6 jaar geleden
    Jurgen Dobbelare - Aan een kruispunt is het verboden over te steken . Innige deelneming .
  • Frank Morris

    6 jaar geleden
    Sterkte aan allemaal
  • Jurgen Dobbelare

    6 jaar geleden
    Motorrijder had voorrang als daar een voorrangsweg is. Al draait de voertuig naar links toch moet die eerst kijken alvorens te draaien . Heb net hetzelfde meegemaakt en motorrijder was in recht
  • Wendy Stevens

    6 jaar geleden
    Had niet mogen zijn maatje! R.I.P
  • Robert Bruyland

    6 jaar geleden
    Voor veel mensen is een richtingsaanwijzer een bevestiging in de plaats van een waarschuwing .Bij mij was het verleden week anderom : ik zet mijn richtingsaanwijzer aan om 100m verder linksaf te gaan op een plaats van 50km/u , gelukkig kijk ik achterom en komt er me nog een Audi tegen 80km/u voorbij.10 m verder en het was gebeurd.Daarom zeg ik niet dat het hier is gebeurd maar het is dikwijls zo. RIP voor het slachtoffer , spijtig voor de betrokkenen.