shutterstock
Volledig scherm
© shutterstock

Topkok legt het nog één keer uit: op deze tien dingen moet je letten als je gaat barbecuën

De Nederlandse tv-kok Julius Jaspers weet dat veel mensen barbecueën eng, een gedoe of tijdrovend vinden. Nu er perfect barbecueweer op komst is, geeft hij tien tips.

11 reacties

  • Jeroen Sabbe

    6 jaar geleden
    BBQ is met deksel! Anders ben je gewoon aan het grillen op vuur...
  • Raoul van Hauwaert

    6 jaar geleden
    Idd Ludo, en daarbij moeyen we wel naar een Nederlander luisteren als het om BBQ gaat? Ik meen mij te herinderen dat dit een uitgesproken Belgische beleving is. Nederlanders en koken gaan op een paar uitzonderingen na niet samen.
  • Raoul van Hauwaert

    6 jaar geleden
    Idd Ludo, en daarbij moeyen we wel naar een Nederlander luisteren als het om BBQ gaat? Ik meen mij te herinderen dat dit een uitgesproken Belgische beleving is. Nederlanders en koken gaan op een paar uitzonderingen na niet samen.
  • Willy Vanlerberghe

    6 jaar geleden
    BBQ de la barbe au que !
  • Paul Standaert

    6 jaar geleden
    Na gas BBQ terug op houtskool overgestapt en een BGE gekocht. Nog nooit zoveel BBQ fun gehad: grillen, koud en warm roken,smoren , pizza's, direct en indirect garen... super gerief.