© Photo News

Zo viert Meghan Markle haar eerste verjaardag als royal

De hertogin van Sussex, ook bekend als Meghan Markle, viert op zaterdag 4 augustus haar 37ste verjaardag. Het wordt haar eerste verjaardag als lid van de Britse koninklijke familie. Zo ziet haar dag eruit volgens de Britse pers.

hvde

Meghan Markle zal haar dag voor een groot stuk doorbrengen op het trouwfeest van een ander. Charlie Van Straubenzee, een jeugdvriend van prins Harry, trouwt zaterdag met Daisy Jenks en de royal is zijn getuige. Maar volgens The Daily Mail zal de kersverse hertogin haar best doen om haar eigen verjaardagstraditie in ere te houden. Markle zei eerder, nog voor ze getrouwd was met de prins, dat ze haar dag graag viert met frietjes en een goed glas wijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Of Meghan zich aan de wereld zal tonen op haar verjaardag valt te betwijfelen. Zij en de prins willen zich naar verluidt wat terugtrekken uit de media omdat ze de voorbije maanden al veel in de belangstelling stonden met hun huwelijk. Om die reden zouden ze volgens Vanity Fair minder tijd in Londen doorbrengen, maar tijdelijk meer teruggetrokken willen leven in Oxfordshire in de Cotswolds.

Dat betekent niet dat het paleis geen aandacht heeft voor de bijzondere dag voor Markle. Op de Twitterpagina van Kensington Palace staat een foto van de hertogin en worden alle fans bedankt om haar een gelukkige verjaardag te wensen.

Lees ook: De verjaardag van Meghan Markle wordt ook bijzonder voor de Queen

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer