De windhonden van Jean-Marie Vandriessche en Carine Masure werden bijna vergiftigd.
Volledig scherm
De windhonden van Jean-Marie Vandriessche en Carine Masure werden bijna vergiftigd. © Henk Deleu

Koppel vindt gehaktballen met gif in tuin en kan honden van gruwelijke dood redden: "Wie wil onze dieren dood?"

KortrijkWie heeft het gemunt op de windhonden van Jean-Marie Vandriessche (66) en Carine Masure (57)? Die vraag stelt het koppel uit Rollegem (Kortrijk) zich nadat ze gehaktballen met daarin een krachtig gif ontdekten in de tuin waar hun drie honden altijd spelen. “We snappen het niet”, klinkt het. “Onze honden doen geen vlieg kwaad en zorgen ook niet voor overlast. Waarom wil iemand hen dan dood?”

71 reacties

  • Kimberly Delangre

    6 jaar geleden
    @Monique Mestdagh En dat is een Reden om honden te vergiftigen ofzo??
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Een hond, correct opgevoed die goed verzorgd wordt, blaft NIET bij een baasje/bazin die roedelleider is en waarvan de hond onderdanig is,enkel honden die de rol van roedelleider opnemen door gebrek aan leiderschap van hun baasjes,zijn dominant en blaffen uit frustratie/territoriumdrang etc.Niemand zou last hoeven te hebben van blaffende honden door onbekwame baasjes! En deze laffe gifmengers: ziekelijke onmensen, buren moeten oplettender zijn om zulk crapuul te kunnen vatten!
  • eric maier

    6 jaar geleden
    Iemand heeft naar dat nep-politiesoap gedoe gekeken. een paar maanden terug was er een aflevering met een identiek scenario.
  • Leen Dewitte

    6 jaar geleden
    Ik hoop dat ze de daders vinden en straffen !!!!!
  • karin verwimp

    6 jaar geleden
    Monique, dat probleem heb ik hier ook maar met het verkeer. Vanaf 4 uur tot 23:00u dendert het zwaar verkeer hier langs mijn deur. Das het nadeel van de nachtschift. Wat die naaste buur betreft, dien klacht in bij de gemeente of het comité P. Die is zijn honden niet waard!