Marc De Roeck
Volledig scherm
© Marc De Roeck

Tram gaat uit de sporen na aanrijding met wagen in Antwerpen, vrouw (77) zwaargewond

Een oudere vrouw is deze middag zwaargewond geraakt bij een accident met een tram op het Antwerpse Kiel. 

6 reacties

  • Marc Saerens

    6 jaar geleden
    Sven Raets, ik kan uw opmerking begrijpen, maar dan moet je beginnen met iedereen, zonder daar echt een ouderdom op te plakken, want ook jonge chauffeurs doen domme dingen ...…………… De St. Bernardsesteenweg is nu éénmaal een gevaarlijke weg geworden na de heraanleg. Als je de situatie bekijkt aan de 'Tir', begrijp ik nog steeds niet dat daar niet meer ongevallen gebeuren!
  • Albert Luyts

    6 jaar geleden
    sven raets niet iedereen over dezelfde kam scheren aub wacht tot gij zo oud bent ???
  • Greta Van de Vyver

    6 jaar geleden
    Waarom op de kap van die mensen zitten? Bewoners van steden/gemeenten waar geen trams rijden komen in een voor hen wat ongewone situatie. Bewoners van "tramsteden" zijn hier veel alerter voor. En dan idd nog op de St.Bernardsesteenweg, is zo al gevaarlijk.
  • Sven Raets

    6 jaar geleden
    77 en 80 jaar en dan nog met zo een redelijk nieuw model mercedes rijden vanaf 50 elk jaar controle doen en indien nodig rijbewijs afgeven !
  • Maximiliaan De Grote

    6 jaar geleden
    Vlaams Gewest geeft toe dat de Sint Bernardsesteenweg een ramp was met de heraanleg maar dat er geen geld is om hem te verbeteren. Het een ongeval na het andere, zelfs met dodelijke slachtoffers. En maar wachten tot er opnieuw geld is voor alweer een nieuwe aanleg? Met nog 'betere' ideeën van nieuwe architecten? Heel de steenweg is gevaarlijk.