Joeri de Knop
Volledig scherm
© Joeri de Knop

Cameron Vandenbroucke wint haar eerste officiële wedstrijd bij de vrouwen-elite

WielrennenCameron Vandenbroucke, dochter van wijlen Frank Vandenbroucke,  heeft het dernycriterium in Lombardsijde gewonnen. Het is de eerste officiële overwinning voor de 19-jarige Vandenbroucke. 

7 reacties

  • Jan Willems

    6 jaar geleden
    Een hele mooie jonge dame. Deze overwinning zegt nog niet zo veel, maar met haar atletiek achtergrond als ik zie hoe mooi ze op haar fiets zit, inderdaad lijkt veel op haar Pa kan ze ver komen. De potentie is er in ieder geval maar het zal nog een lange weg van veel trainen zijn naar de wereldtop. Hoop dat ze in de toekomst concurrentie zal vormen voor van Vleuten en vd Breggen en niet voor Puck Moonen!
  • jurgen de noor

    6 jaar geleden
    bij de jeugd kwamen de supporters met bussen naar vdb kijken. je wist dat hij meereed als de bussen er waren. en dan reed je voor de tweede plaats... als je snel was kon je nog ergens anders starten.
  • eric maier

    6 jaar geleden
    Ze trekt niet alleen veel op Frank, ook haar parcours is identiek aan dat van Frank : eerst atletiek loper - won zowat alles wat hij liep - maar door blessure overgeschakeld op de koers en won meteen zijn eerste wedstrijd. De appel valt echt niet ver van de boom. Ik hoop dat ze haar wat gerust laten want een VDB krijgt hoe dan ook veel aandacht. En dat ze dit succesvol kan uitbouwen in alle rust.
  • Freddy van Puymbrouck

    6 jaar geleden
    Proficiat en ze is ook nog eens bloedmooi erbij!!
  • Rik Cappelle

    6 jaar geleden
    Mooi meid. Ook al win je na deze nooit nog een koers uw pa zal steeds in onze gedachten blijven en herinnerd worden telkens wij u op de fiets zien.