De brandweer van Herentals vraagt om geen auto's te parkeren voor de poorten van de kazerne.
Volledig scherm
De brandweer van Herentals vraagt om geen auto's te parkeren voor de poorten van de kazerne. © RV Facebook

Foutparkeerders blokkeren uitrit brandweerkazerne: "Wij willen kunnen uitrijden naar noodgeval"

HerentalsDe brandweer van Herentals heeft een opmerkelijke oproep gedaan. Daarin roepen ze foutparkeerders op om niet langer hun poorten te blokkeren. "Wij willen kunnen uitrijden naar een noodgeval."

61 reacties

  • Michael Otten

    6 jaar geleden
    Als ge goed ziet gaat het om een fotoshoot staan allemaal op een lijn heb respect voor mensen die hun auto tillen tot een hoger niveau i.p.v. altijd alles af te breken trouwens ze blijven maar enkele minuten niet dat ze daar een hele dag staan
  • Wim de Ruiter

    6 jaar geleden
    Gelijk mooie objecten om je knipschaar te testen.
  • Steven Dierckx

    6 jaar geleden
    Gewoon laten wegtakelen! Het is voor iedereen duidelijk dat dit een brandweerkazerne is, en dat op zich is al reden genoeg om hier nooit te parkeren! Trouwens, er is genoeg parkeergelegenheid in de buurt, bijvoorbeeld aan de naastgelegen winkels.
  • kenny marien

    6 jaar geleden
    @Rita Wurscht : Er staat op dat gebouw vermeld dat het om een brandweer gaat. (woon er niet ver vandaan) Trouwens of het er u opstaat of niet er hangen verbodsborden. Dat zou sowieso al voldoende moeten zijn. Brandweer of niet.
  • Michel Jozef

    6 jaar geleden
    Als ik dat goed zie, hangen daar verkeersborden E3 met twee rode strepen. Dat is wel degelijk verboden te parkeren en stilstaan. En niks uitzondering voor rap een foto, rap een brood uit een automaat of rap iets anders.