Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Geruchten over twee doden door drugs op Tomorrowland. Politie, parket en festival zijn "niet op de hoogte"

TomorrowlandTwee jonge vrouwen zouden overleden zijn als gevolg van druggebruik op het festival Tomorrowland. Dat heeft de redactie van VRT naar eigen zeggen uit betrouwbare bron vernomen. Zowel de politie als het parket en Tomorrowland zelf zeggen "niet op de hoogte te zijn". 

117 reacties

  • Johny Bartholomeeussen

    6 jaar geleden
    Ze zouden beter anonieme drugstest toelaten zodat de mensen die ervoor kiezen drugs te nemen weten wat ze nemen. De fout is meestal dat ze iets nemen en niet eens weten wat er inzit. Op zulke events wordt er altijd wel slechte drugs verkocht.
  • Benny Bertrant

    6 jaar geleden
    Tomorrowland, wat een naam voor dit drugshol! Ja, je komt in "tomorrowland" bij deze onderontwikkelde personen (vol drugs en alcohol) met muziek van op wat ketels slaan en nog wat toeters en bellen, want fatsoenlijke muziek dat hoor je daar niet!
  • Roy Coocks

    6 jaar geleden
    Tja, als men wil creperen door drugs te gebruiken, dan is dat wel een eigen keuze.
  • Erwin De Mulder

    6 jaar geleden
    Ik verwijt niemand iets .Ook de jeugd niet .Ik zeg alleen:jeugd zijt slimmer dan de dealers en koop hun brol niet .Het levert u alleen maar een paar "gelukkige" momenten op en daarna terug de real world. De enigen die er geld aan verdienen en beter van worden zijn de dealers en drugsbaronnen die dan grote sier gaan maken met jullie centjes en meestal zelf niet gebruiken vanwege het eraan verbonden gevaar. Erwin De Mulder
  • etienne vijverman

    6 jaar geleden
    festivals dat zijn de afzetmarkten bij uitstek voor de dealers en op het ene al wat meer dan op het andere eigen aan de ze tijd en als inrichter is het zeer moeilijk om alles te zien .......