DJG
Volledig scherm
© DJG

File op E40 richting kust door ongevallen met vrachtwagens in Aalter

In Aalter zijn vanochtend drie ongevallen met vrachtwagens gebeurd die verkeershinder veroorzaken op de E40 richting de kust. De weg is intussen weer vrijgemaakt, maar het is er nog filerijden. 

24 reacties

  • Jos Temmerman

    6 jaar geleden
    Teveel idioten die met vrachtwagens rondrijden, op een weg waar ze 70 mogen rijden ( +3.5 ton) en auto's 90 mogen, komen ze dan tegen 90 op 1 meter in je achterbumper plakken.
  • Sander van der Wilk

    6 jaar geleden
    Mensen met maar een B rijbewijsje moeten eens stoppen met zagen en oordelen. Of eens een week meerijden met ene vrachtwagen, dan zien ze zelf wat mensen ook uitstekend met hun speelgoedwagentje
  • patrick decoo

    6 jaar geleden
    Wanneer doet de regering hier iets aan in plaats van dodentol altijd op de gewone bestuurders hun nek te schuiven Er vallen meer doden door vrachtwagens dan personen auto's Zo kunnen de staatskas gespekt worden door de gewone mens te kloten Verlaag de snelheid van vrachtwagens tot 70/h verbod op cruise control en automatische rem verplicht
  • Dirk Van Den Bossche

    6 jaar geleden
    Terug met vrachtwagens , hoe zou dat nu komen ? Doen alles in hun stuurcabine, behalve op het verkeer letten.
  • Deleted Deleted

    6 jaar geleden
    veel vrachtwagenchauffeurs denken dat ze thuis in hun zetel zitten... als de gewone chauffeur niet zo alert zou zijn waren dat er geen drie, maar tientallen per dag. gisteren richting kust minstens 3 ongevallen vermeden met achterlijke truckers. en dan durven ze nog van hun kloten maken ook, en op cm van je bumper komen plakken, omdat je ze hebt wakker geschud... Stuur eens een legertje anonieme politiewagens de baan op, en haal al die psychopaten uit het verkeer!