Vuilnismannen aan het werk (archieffoto).
Volledig scherm
Vuilnismannen aan het werk (archieffoto). © Wannes Nimmegeers

Discussie over thermometer en te veel werk: Gentse vuilnismannen staken

Bij de Gentse afvalintercommunale Ivago hebben de werknemers vanmorgen spontaan het werk neergelegd. Ze weigeren uit te rijden, omdat ze het te warm vinden om papier en karton op te halen. 

79 reacties

  • Katia Mistianes

    6 jaar geleden
    Geachte burgemeester, dit is een unieke kans om het imago van ivago te redden. Wees hoffelijk en geef de vuilnisophalers wat ze vragen. Ze verdienen het nodige respect. Hun job is zeer belangrijk, om niet te zeggen ONMISBAAR.
  • Teirlynck Luc

    6 jaar geleden
    Respect voor elkaar bestaat de dag van vandaag niet meer , sommigen denken van goud te zijn en zijn er steeds op uit om anderen af te maken , veel gefrustreerde mensen die een ander niks toewensen omdat ze zelf geen leven hebben triestig
  • Maria Bastiaansen

    6 jaar geleden
    Die mannen moeten niet uitrijden . respect zeg veel te warm Gooi javel over je zakken en zet ze 'n weekje weg .hoe is het mogelijk dat mensen dat niet begrijpen.volgende dagen regen voor speld aub zeg respect voor deze mensen zeg
  • Michel De Buysscher

    6 jaar geleden
    Aan al degene die zeggen dat het in Spanje zo goed gaat kijk eens echt hoe goed het land draait en is dat niet dezelfde plaats als waar ze siësta's houden omdat het te warm is?
  • mieke jansens

    6 jaar geleden
    watjes