EPA
Volledig scherm
© EPA

KOERS KORT 06/08. Quick.Step-renner Hodeg klopt onder meer Greipel in Ronde van Polen - Van Garderen wint proloog in Utah

14 reacties

  • JURGEN VERKOELEN

    6 jaar geleden
    Filip Desmedt, heb je wel naar de klassiekers gekeken?? Ik ben geen fan van Van Aert, maar hij stond er wel!
  • Staf Van de Walle

    6 jaar geleden
    Veel bewondering voor Wellens zijn standpunt, toppers hoeven geen medicatie, heb het zelf genoeg gezien in het veldrijden, mannen die niks mankeren, net voor de start aan de auto nog rap een paar keer puffen, veel respect voor Wellens, zo moesten er meer zijn.
  • johan Maddens

    6 jaar geleden
    Filip Desmedt , veel blabla van Van Aert zeg je dit jaar voor zijn eerste seizoen op de weg . Koop eens een TV dat je een beetje koers kennis opdoet .
  • Filip Desmedt

    6 jaar geleden
    Ai , Mathieu in de klassiekers , hou u vast want dat is een groot talent , en zal daar zeer zeker gaan uitblinken . Woutje daarentegen , dat hebben we dit jaar gezien , veel blabla , niks boem boem . Voor Greg , daar een ploeg rond bouwen , hmmm , kerel is op zijn retour , kan enkel nog winnen als hij echt gebracht wordt naar de streep . Jammer voor Guillaume , want ik denk dat hij beter is dan Greg tegenwoordig .
  • johan Maddens

    6 jaar geleden
    Peeters Freddy , waarom het puffertje aan Froome vragen , er zijn er zoveel die het gebruiken en ook in andere sporten !!