NMBS-topvrouw Sophie Dutordoir (inzet) belooft dat er een intern onderzoek komt.
Volledig scherm
NMBS-topvrouw Sophie Dutordoir (inzet) belooft dat er een intern onderzoek komt. © Belga, Didier Verbaere

NMBS verpest treinreis Chiro, jeugdbeweging krijgt persoonlijke excuses van topvrouw Dutordoir

Chiro Overschelde uit Wetteren geniet momenteel van een leuk kamp in Heist-op-den-Berg. Maar de treinrit erheen was minder aangenaam voor de 97-koppige bende. “De NMBS had de helft van de plaatsen vergeten reserveren, de tickets waren duurder, fietsen mochten niet samen mee aan boord. En een conducteur verscheurde onze GO-passen omdat er nog enkele ritten niet waren ingevuld”, somt Hélène Bonte de problemen op. De jeugdbeweging heeft inmiddels excuses gekregen van niemand minder dan Sophie Dutordoir, de topvrouw van de NMBS, meldt de VRT.

23 reacties

  • Fred Fourgon

    6 jaar geleden
    Beste reactie is die van Luc Smeulders, en ach waarom je druk maken, die met hun eeuwige commentaar weten niet beter en kennen zelfs niet het verschil tussen een IC en een IR trein.
  • boumba boumboula

    6 jaar geleden
    het zal wel in orde komen mensen die er werken houden van treinen het zijn echt uitzonderingen die geen goed hart dragen voor het spoor ?
  • Chris Bollen

    6 jaar geleden
    @ Paul Wauters , Zoals in de UK zekers ? Daar kost je 200km met de trein meer dan 100 euro . In de spitsuren zelfs meer! Ook veel kleine stationnetjes gesloten wegen niet rendabel. Privatiseren is zeker niet goedkoper of beter !
  • Cem Kilic

    6 jaar geleden
    NMBS komt weeral negatief in het nieuws. Doen ze dit nu opzettelijk om 's werelds slechtste bedrijf te zijn?
  • Jean West

    6 jaar geleden
    Men is hier op de conducteur bezig maar men moet op diegene kritiek hebben die de reservaties verkeerd heeft afgehandeld. En zonder reservatie was het niet zo duur geweest, van het moment dat men iets reserveert gelijk wat of waar betaal meestal je meer.