Het is al een tijdje onrustig bij Ryanair. Ierse piloten legden al een aantal keer het werk neer. Ook het cabinepersoneel in België, Italië, Spanje en Portugal staakte in juli al eens.
Volledig scherm
Het is al een tijdje onrustig bij Ryanair. Ierse piloten legden al een aantal keer het werk neer. Ook het cabinepersoneel in België, Italië, Spanje en Portugal staakte in juli al eens. © ANP XTRA

Geplande staking Ryanair op 10 augustus gaat door

Het verzoeningsoverleg bij Ryanair heeft niets opgeleverd. De geplande staking van de Ryanair-piloten in ons land op 10 augustus gaat dan ook gewoon door. Dat melden de vakbonden. 

31 reacties

  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Geef iedereen een correct loon. Verhoog alle prijzen. Minder vluchten, minder vervuiling. Waar blijven onze politici? Of mag zo'n vervuiling omdat het komt van kapitaalkrachtigen? Bende lafaards, leugenaars, bedriegers.
  • Gilbert De Meyer

    6 jaar geleden
    staak maar en de directie schuift het op lange baan, nee hoor ze onderhandelen met andere luchthavens in landen waar de vakbond het niet zo maar kan plat leggen schande is het. Een vakbond dient te onderhandelen en niet steeds te staken.
  • jan boden

    6 jaar geleden
    Die gasten verdienen slechts 200 000 euro per jaar, daarvoor kunt ge moeilijk in een vliegmachien kruipen niet ?
  • Gilbert Vermeersch

    6 jaar geleden
    Peeters heeft op TV gezegt dat hij de staking niet kan tegenhouden maar hij beloofd dat reizigers zomin mogelijk zullen getroffen worden. Peeters krijgt het weer eens niet voor mekaar, weer eens een “wijze” rot-uitleg waar niemand iets aan heeft met de inhoud van ..vijgen na Pasen.. Typisch.
  • ignace lambert

    6 jaar geleden
    wie kan mij vertellen wat een Ryanair piloot verdient?