© Facebook Beerens

Garage Beerens “back in business” na zware brand

De Nissan-garage Beerens aan de Boomsesteenweg in Aartselaar is weer open. De garage werd vorige week donderdag getroffen door een hevige uitslaande brand.

JaTi

‘Bedankt aan alle hulpdiensten voor jullie inzet, moed en hulp! Dankzij jullie en de inzet van alle collega’s zijn wij vanaf vandaag BACK IN BUSINESS!’ Die boodschap prijkt in het groot op een van de gebouwen van garage Beerens aan de Boomsesteenweg in Aartselaar.

© rr

Op honderd meter van de vernielde werkplaats heeft Beerens een pop-up werkplaats en magazijn geopend. “Vanaf maandag 6 augustus zijn wij terug 100% Nissan verkoopsklaar en is het volledige Nissan-gamma terug te vinden in onze Nissan pop-up store in de Beerens B2 Store op de Boomsesteenweg 99 te Aartselaar”, klinkt het. “Vanaf dinsdag 7 augustus kunnen wij u terug 100% van dienst zijn via onze pop-up werkplaats en magazijn bij Carrosserie Beerens op de Boomsesteenweg 54 te Aartselaar (100 m verder op de Boomsesteenweg t.o.v. de huidige Nissan Beerens showroom).”

De bekende Nissan-garage liep vorige week donderdag enorme schade op na een uitslaande brand. Twee mensen liepen lichte verwondingen op, de A12 was urenlang volledig afgesloten.

“Uit onderzoek bleek dat het vuur accidenteel is ontstaan. Er is vermoedelijk iets misgelopen met een oplader van een poetsmachine”, lichtte Lentle Jespers van het Antwerpse parket eind vorige week toe.

© BELGA

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER