Verkeer is een van de grote veroorzakers van luchtvervuiling.
Volledig scherm
Verkeer is een van de grote veroorzakers van luchtvervuiling. © photo_news

Luchtvervuiling zou het hart groter maken en dat is geen goed nieuws

Enkele Britse wetenschappers onderzochten de gezondheidsimpact bij een lage luchtvervuiling. Uit hun resultaten blijkt dat zelfs die nog ‘veilige’ luchtverontreiniging enkele schadelijke gevolgen heeft. Het zou de .

3 reacties

  • Peter Van de Velde

    6 jaar geleden
    Laat je niets wijsmaken, weerom klungelaars die zich "wetenschappers" noemen. Vroeger waren er échte wetenschappers, nu nog, maar ze moeten plaats ruimen voor diegenen die zich wetenschappers laten noemen. Ik vrees dat binnenkort een wetenschapper zich zal manifesteren met de opmerking dat drinkwater transparant en vrijwel smakeloos is.
  • Marco Maerten

    6 jaar geleden
    Roger Geens,is te zien in welke regio deze sporters zijn opgegroeid,hoe dan ook blijft een te groot hart een risco,daarom laten ex-duursporters op latere leeftijd een pacemaker inplanten.
  • Roger Geens

    6 jaar geleden
    Natuurlijk is de hitte en vervuilde lucht gevaarlijk voor ieder mens ,maar als je die wetenschap voor waarheid aanziet ,vraag ik mij af waarom onze sporters zulke prachtige prestaties neerzetten zeker de laatste jaren . Wellicht door de vervuilde lucht in ons land die de sportlui een "groot " hart bezorgt .