BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Clement: "Ik ben heel hard geschrokken toen ik in december in Genk aankwam"

VISTA!Vuile meters opknappen bij Racing Genk. Ook daar ging het in onze voetbalwebcast VISTA! over. Genk-trainer Philippe Clement vertelde dat hij grote ogen trok toen hij in december aankwam in de Luminus Arena.

0 reacties

  1. “Club heeft een voordeel ten opzichte van Genk, dat voor het eerst met deze omstandigheden moet omgaan”
    VISTA!

    “Club heeft een voordeel ten opzichte van Genk, dat voor het eerst met deze omstandig­he­den moet omgaan”

    “Club weet goed om te gaan met de druk. Ze hebben vorig jaar een grote stap gezet. Een voordeel ten opzichte van Genk? Dat vind ik wel”, klinkt het bij Marc Degryse in de VISTA!-studio. “Genk is toch een nieuwe ploeg, met een nieuwe mindset. Zij moeten voor het eerst met die omstandigheden omgaan. Dat is een test en daar kunnen we nu nog geen antwoord op geven. Terwijl ze bij Genk proberen te zeggen dat het geslaagd is als ze tweede worden”, aldus Degryse. Franky Van der Elst vervolgt: “Als Genk naast de titel grijpt, zal dat toch aanvoelen als een gemiste kans.” En wie wordt kampioen? Degryse en Van der Elst: “Genk.” Onze AA Gent-watcher Rudy Nuyens: “Club Brugge.”
  2. VISTA! met AA Gent-voorzitter Ivan De Witte: “Spelers vertelden me dat ze ons de beker gaan bezorgen”
    VISTA!

    VISTA! met AA Gent-voorzitter Ivan De Witte: “Spelers vertelden me dat ze ons de beker gaan bezorgen”

    De zesde speeldag van de play-offs behoort tot het verleden, hoog tijd om erop terug te blikken in VISTA!, onze voetbalwebcast in samenwerking met Proximus Sports. Centrale gast was AA Gent-voorzitter Ivan De Witte. Hij zag zijn ploeg een tot dusver een heel flauw parcours afwerken in play-off 1, maar staat woensdag voor de match van het jaar met de bekerfinale tegen KV Mechelen. Hij kreeg in onze studio het gezelschap van Stephan Keygnaert, chef voetbal bij Het Laatste Nieuws, en Marc Degryse, huisanalist bij deze krant. Moderator met dienst is Nicolas De Brabander.