Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Clement vertelt waarom Pozuelo beter rendeert: "Ik laat hem beelden van Manchester City zien"

VISTA!Onder de vleugels van Philippe Clement komt Alejandro Pozuelo weer helemaal tot zijn recht. De Spanjaard voelt zich dan ook kiplekker in het systeem van Racing Genk. In onze voetbalwebcast VISTA! deed Clement uit de doeken dat hij zijn spelmaker zo ver kreeg door hem beelden van Manchester City te laten zien.

2 reacties

  • Rudy Vander Elst

    6 jaar geleden
    Als ze City willen nadoen zullen ze nog veel bokes moeten eten, wat een vergelijking. Die Clement dankt ook dat hij het is.
  • ROGER DEPREZ

    6 jaar geleden
    Racing speelt zeer goed en als Clement beelden laat zien van City dan zouden de spelers op de flanken kunnen afwisselen met lopend en combinerend spel dan zou het perfect zijn. Misschien is dat te veel gevraagd.
  1. “KV Mechelen heeft het al drie keer op rij laten liggen”
    VISTA!

    “KV Mechelen heeft het al drie keer op rij laten liggen”

    In 1B volgt zaterdag om 16u de finale ontknoping. KV Mechelen speelde in de eerste promotiefinale 0-0 op het Kiel. Een op het eerste gezicht goeie uitgangspositie, al blijft het een dubbeltje op zijn kant. Voor Proximus-analist Wim De Coninck ligt het mentale voordeel in het kamp van Beerschot-Wilrijk. “KV Mechelen heeft het al drie keer laten liggen. Thuis tegen Union, op Lommel en ook zaterdag. Een half uur tegen tien man... Ze hebben veel te weinig gedurfd! Dat zou hen wel eens zuur kunnen opbreken zaterdag”, zegt hij in VISTA!. Bovendien moeten de Mechelaars het zaterdag stellen zonder hun topschutter Igor De Camargo. Hij is out met een knieblessure.
  2. Onze chef voetbal: “Ik vind Thorup een beetje haaks staan op het DNA van AA Gent”
    VISTA!

    Onze chef voetbal: “Ik vind Thorup een beetje haaks staan op het DNA van AA Gent”

    “AA Gent hoort een drama te zijn, geen blije selfie”, schreef Stephan Keygnaert onlangs. Onze chef voetbal verduidelijkt in de VISTA!-studio: “Ik verwijs dan altijd naar de twee fetisjtrainers van de voorzitter: Vanhaezebrouck en Preud’homme, waar de voorzitter een goede persoonlijke band mee had. En dat waren twee trainers die de club in beweging brachten, op zichzelf door wie ze waren en hoe ze zich gedroegen. Nu heeft Gent gekozen voor Thorup, die een goede trainer is en goede veldtrainingen geeft. Dat hoor je van alle spelers. Maar hij heeft niet wat Preud’homme en Vanhaezebrouck hadden: heel die club kunnen enthousiasmeren. Ik vind hem een beetje haaks staan op het DNA van AA Gent.”
  1. Oulare: “Preud’homme zag het al en ik nog niet”
    VISTA!

    Oulare: “Preud’homme zag het al en ik nog niet”

    Of er een verschil is tussen de Preud’homme van Club Brugge en die van Standard, wil Stephan Keygnaert in VISTA! weten van centrale gast Obbi Oulare. Wim De Coninck formuleert de vraag anders: “Of is er een verschil tussen Obbi Oulare bij Brugge en Standard?” Oulare, van wie Keygnaert weet dat hij op Jan Breydel wel eens clashte met Preud’homme: “Ik was toen nog jong en onwetend. Wou altijd spelen. En ja, de coach zag het al en ik nog niet. Dat is nu wel allemaal een beetje veranderd. Maar de coach niet. Hij wil elke match winnen en als dat niet het geval is, dan is hij niet blij.”
  2. Degryse: “Na gisteren vrees ik dat Genk Pozuelo niet zal kunnen houden”
    VISTA!

    Degryse: “Na gisteren vrees ik dat Genk Pozuelo niet zal kunnen houden”

    “Donderdag heeft Pozuelo zijn goede wil getoond met zijn invalbeurt. De supporters tonen begrip. Maar dat Pozuelo dan gisteren zegt dat hij niet kan spelen, is een stap te ver. Dat begint nu de fans te verdelen”, aldus Marc Degryse in VISTA!-studio. “En ik denk dat Genk het op zijn heupen krijgt, maar dat ze zich nog niet kunnen uitdrukken, omdat ze toch nog hopen om hem zo lang mogelijk aan boord te houden. Eenmaal hij weg is, gaan ze loos. Dan zullen ze zeggen: ‘Hij heeft ons gechanteerd. Hij heeft ons met de rug tegen de muur gezet.’ Nu moeten ze hun mond houden, omdat ze toch nog proberen hem aan boord te houden. Maar dat gaat niet lukken, vrees ik nu, na gisteren.”