Beveiligers op het parkeerterrein langs de E40 in de strijd tegen transmigranten.
Volledig scherm
Beveiligers op het parkeerterrein langs de E40 in de strijd tegen transmigranten. © Mozkito

"Weer meer transmigranten op parking E40 in Groot-Bijgaarden"

Al enkele maanden wordt de parking langs de E40 in Groot-Bijgaarden opnieuw geconfronteerd met een toename van transmigranten die er op een vrachtwagen richting Engeland willen geraken. Dat meldt waarnemend burgemeester Elke Zelderloo van Dilbeek. 

28 reacties

  • Roeland Van de Wal

    6 jaar geleden
    Arthur Houben: Je hebt hier wel een punt.Men mag de mensen niet onderschatten.
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    @Ronny: vergis je niet:eenmaal een plan ontmaskerd is,verliest het zijn doel.Een oorlog uitlokken door gebruik te maken van de moslimhaat jegens onze maatschappij om dan met dé oplossing te komen:dictatoriale nwo waartegen de verarmde europeanen geen verzet meer bieden maar...door jarenlang hetzelfde bedrogscenario én Nieuwe Energie werkt dat niet meer en ziet de bevolking de échte oorzaak én bedoeling door de politieke verraders,bewijs:toenemende afkeer vd politiek.
  • Roeland Van de Wal

    6 jaar geleden
    Arthur Houben: Heb de indruk dat het veel te laat is voor wat dan ook hoor. Men stuurt echt af op een confrontatie met de immigranten welke wij volgens mij zullen verliezen.Zie Amerika waar de politie gemilitariseerd wordt en hoe justitie hier omgaat met buitenlandse criminelen.Tolerantie staat hier gelijk aan zwakte en gedoogbeleid is een eufemisme voor "het groeit on boven het hoofd" en "we willen er niks aan doen".De politiek is door en door verrot....
  • etienne vijverman

    6 jaar geleden
    als burger stop je daar niet op de parking ......
  • Geert Theunynck

    6 jaar geleden
    Het probleem moet vooral aangepakt worden in de landen waar al die vluchtelingen vandaan komen .Als ze ginder een menswaardig bestaan zouden krijgen dan verdwijnt de behoefte om te verhuizen vanzelf wel.Dus geef geen onnodig geld uit om ze hier op te pakken , investeer het geld liever bij de mensen ter plaatse.