Twee jongeren zwaargewond na ongeval met quad.
Volledig scherm
Twee jongeren zwaargewond na ongeval met quad. © Jürgen Eeckhout

Twee jongeren ernstig gewond na ongeval met quad

Sint-AmandsbergTwee jongeren hebben gisterenavond rond 21.30 uur zware verwondingen opgelopen na een verkeersongeval met een quad op het kruispunt van de Nieuwelaan met de Heiveldstraat in Sint-Amandsberg. 

12 reacties

  • Pascha Van Rossem

    6 jaar geleden
    geen beschermende kledij ... Voor mij is het totaal onverantwoord om een motorvoertuig te besturen zonder enige bescherming. Pas als men het wegdek raakt weet men wat men mist!
  • Yvan Lissens

    6 jaar geleden
    @ wim ley: Mis, ook op een quad moet je beschermende kledij dragen. (Bron: Auto55.be (Quads, atv en ssv, wetgeving)). Als fervente motorrijder zie ik de cowboy's ook regelmatig rondrijden op de motorfiets in marcelleke, korte broek en "teensletsen". Leuk als je tegen de grond gaat, de hulpdiensten zijn er een paar uur zoet mee om de vuiligheid uit de pijnlijke schaafwonden te pulken.
  • Robert DE REU

    6 jaar geleden
    Hopelijk komt alles nog goed met de jongens, ja Quads ik ben er ook geen liefhebber van maar als men er verstandig mee rijd zie ik het gevaar niet, en ja vluchtmisdrijf he, ik heb het al dikwijls gezegt hoe zwaarder de straffen hoe meer het zal gebeuren de bewijzen zijn er genoeg een oplossing weet ik ook niet ik denk dat er een verband is dat men bij het minste alle examens terug oplegt, en ja dan zijn wel de vluchtmisdrijven drastisch toegenomen, stof tot nadenken.
  • wim ley

    6 jaar geleden
    Quad bestuurders dienen, volgens de wet, geen beschermende kledij te dragen. Enkel helm is verplicht.
  • Freddy van Puymbrouck

    6 jaar geleden
    Zonder twijfel de slogan van 2018, ' vluchtmisdrijf ' , het geeft ook aan hoe ver de maatschappij afgegleden is. Dit mede door justitie en de politiek die stilaan een wetteloze staat aan het creëren zijn, immens triest!!.