Serena Williams.
Volledig scherm
Serena Williams. © AFP

Serena Williams open over postnatale depressie: “Ik voel me een slechte moeder”

ShowbizzVia een persoonlijke boodschap op Instagram, gericht aan moeders, heeft Serena Williams (36) laten weten "zich een slechte moeder te hebben gevoeld de afgelopen week". De tennisster zei verder haar postnatale emoties te verwerken door veel te praten met haar familieleden, die haar op het hart drukken dat het heel normaal is om als moeder het gevoel te hebben dat je tekort schiet.

10 reacties

  • dirk lathouwers

    6 jaar geleden
    Wie heeft daar nu in godsnaam zaken mee. Zwijg toch beter.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    Ze is nog te veel met haar carrière bezig, en dat weet ze.
  • Balis Christine

    6 jaar geleden
    Te begrijpen dat dat gebeurt maar denken dat je het harde werk ook doet voor je kind is een vb. Voor hem of haar alleen omdat ze zien dat je moed hebt want en het aan hen wil doorgeven .aan een depressieve moeder hebben ze ook niets .dan pas zou ik me schuldig voelen .
  • sylvie verdonck

    6 jaar geleden
    Ik vind wat je schreef karel mooi. Echter de realiteit is nog wat anders. Ik heb toegegeven dat ik het heb en mij laten helpen. Echter professioneel weet men hier niet van want dat zou gelijk zijn aan ontslag. Labiele mensen horen hier niet thuis hoor ik op de werkvloer. Mensen met een psychisch probleem, verschillende variaties, worden nog steeds scheef bekeken.
  • Anny Bollens

    6 jaar geleden
    Je kiest voor geld of voor je kind, punt uit!