AFP
Volledig scherm
© AFP

Ryanair schrapt vrijdag meer dan 80 vluchten op Charleroi, bijna 14.000 reizigers getroffen

Door de staking van de piloten zal Ryanair vrijdag 82 vluchten schrappen op de luchthaven van Charleroi. Hierdoor zijn zowat 13.940 passagiers getroffen, wat overeenkomt met 70 procent van de normale trafiek van de Ierse budgetvlieger op de Henegouwse luchthaven. 

9 reacties

  • Victor Munster

    6 jaar geleden
    Niemand werd verplicht om te gaan werken bij Ryanair en het staat iedereen vrij om elders te gaan werken. Als ik echter zie hoe de vakbonden bezig zijn bij Air France-KLM, waar ze zg. betere arbeidsvoorwarden hebben (maar 't is niet genoeg volgens de vakbonden), liggen die maatschappijen binnenkort op hun gat. 't Is een machtsspel tussen eigenaar en een niet-eigenaar die een voet tussen de deur van de directiekamer wil krijgen (met alle financiële bonificaties vandien).
  • Nico Herbots

    6 jaar geleden
    In mijn jonge tijd heb ik een aantal keer zonder problemen met Ryanair gevlogen, maar als ik de berichten van de laatste jaren lees, denk ik niet dat ik nog ooit een ticket bij hen zal boeken. Het zal je vakantie maar zijn die in het water valt door een zoveelste staking... Ik heb niet veel nodig, maar dat ene weekje verlof dat ik heb, zie ik echt niet graag verbrod door toedoen van een ander.
  • hugo van de velde

    6 jaar geleden
    Kunnen we heel dat Ryanair eens niet stopzetten? Anders gaatr dat spelleke jaar na jaar BLIJVEN voortduren.
  • Patrick De pauw

    6 jaar geleden
    Dat het personeel ander werk zoekt en laat Ryanair staan metzijn vliegers
  • Frank Dupont

    6 jaar geleden
    Nooit zal ik een vlucht boeken bij dergelijke maatschappij !