AFP
Volledig scherm
© AFP

Oplossing in de maak voor Thibaut Courtois: Chelsea betaalt 80 miljoen voor Kepa

Premier LeagueDe saga is bijna voorbij. Thibaut Courtois (26) daagde voor de tweede dag op rij niet op bij Chelsea, maar heeft zijn droomtransfer naar Real Madrid zo goed als beet. Zijn vervanger is onderweg. Chelsea betaalt 80 miljoen euro voor Kepa, doelman van Athletic Bilbao. Een recordsom voor een keeper. Kepa zelf staat op het punt om naar Londen te vliegen. Als de deal is afgehandeld, gaat het licht op groen voor Courtois en Real.

156 reacties

  • Patrick morel

    6 jaar geleden
    Wat zou je zelf doen, je kan naar Real, naar je kinderen, naar de zon en je krijgt een goed contract. Voor de centen kon hij bij Chelsea blijven maar hij was er niet gelukkig meer. Hij kan ook staken maar dat zal niet veel helpen.
  • daniel vanroelen

    6 jaar geleden
    Goed nieuws dat je weg gaat ,beter voetbal en geld die je later zult moeten hebben voor de leven .
  • Eddy Jans

    6 jaar geleden
    Mr. Symons de heer Courtois diende contractueel aanwezig te zijn bij zijn collega's . Welk contract maakt in deze niets uit. Is niet de eerste keer dat hij dit spelletje speelt(zie zijn vertrek bij genk).
  • karel daneels

    6 jaar geleden
    wedden dat hazard in de winter vertrekt
  • Heidi Werbrouck

    6 jaar geleden
    Pff, als ze hem nu niet laten gaan voor 40 miljoen zijn ze hem volgend jaar voor 0,0 de botten kwijt wegens vrij van contract. En voor wie dit met zijn eigen job vergelijkt, ik heb nog nooit een werkgever een werknemer letterlijk weten kopen.