MMAWorld/RV
Volledig scherm
© MMAWorld/RV

MMA-kampioen, en volgende opponent van McGregor, laat daklozen op niet al te fatsoenlijke wijze geld verdienen

Meer sportDe Russische MMA-vechter Khabib Nurmagomedov heeft niet al te veel vrienden gemaakt met zijn recentste stunt. De 29-jarige Rus en zijn neef Abubakar vonden er niets beters op dan de straat op te trekken om enkele dakloze mensen op niet al te fatsoenlijke wijze geld te laten verdienen. 

7 reacties

  • Kamal Bandan

    6 jaar geleden
    wat is hier mis mee? als je ze geld geeft liggen ze toch ook op de grond van den drank in deze hitte?! het waren trouwens de daklozen die hem vroegen om geld hij vroeg er iets om in de plaats namelijk beetje push ups doen.
  • Andelko Bujanic

    6 jaar geleden
    Die daklozen hadden aan Khabib en zijn entourage gevraagd om tegen hen te mogen sparren voor geld. Khabib zei dat ze gerust push ups mogen doen voor geld. Niks mis mee toch? Geef dan het volledig verhaald hè HLN ...
  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Bouwvakkers moeten ook werken voor hun centen in de hitte. Wat is er mis mee, ze worden niet gedwongen het te doen en verdienen er iets mee. 't Is bovendien beter goed voor hun gezondheid dan tegen een muur te liggen.
  • Michael Van Acker

    6 jaar geleden
    15 minutes of shame
  • marie-claire de bosscher

    6 jaar geleden
    ge kunt toch niet verwachten dat zulk crapuul nog respect heeft voor iets of iemand ? hopelijk valt hij zeer diep van zijn troon....