De tafel veroorzaakte een deuk in het dak van de splinternieuwe auto van Miryam Sampol Rodriguez.
Volledig scherm
De tafel veroorzaakte een deuk in het dak van de splinternieuwe auto van Miryam Sampol Rodriguez. © Facebook

Dronken Nederlanders gooien tafel van vierde verdieping op auto op Mallorca: "Wij willen dit soort toeristen niet langer op ons eiland!"

De politie op Mallorca heeft drie Nederlanders gearresteerd die een tafel uit het raam van hun hotelkamer gooiden en daarmee schade veroorzaakten aan een geparkeerde auto. Voor de eigenares van de wagen en veel andere Mallorcanen is de maat vol: "Wij willen dit soort toeristen niet langer op ons eiland!", reageren ze woedend op Facebook.

116 reacties

  • Patrick De pauw

    6 jaar geleden
    En in hun eigen land gaan ze streng optreden tegen de toeristen daarom doen zij het ergens anders net als de Britten ook zo een volk van mijn kloten
  • Kelly Van de Zande

    6 jaar geleden
    Beetje kort door de bocht om de reizen gewoon duurder te maken... Ikzelf kan me ook niet permitteren om dure reizen te maken als alleenstaande, maar dat wil niet zeggen dat ik één van die toeristen zonder opvoeding ben... Ik ben net terug van Mallorca, maar ik kies er dan ook voor om niet in Magaluf of dergelijke te verblijven, maar de rustige kant van het eiland op te zoeken... Met respect voor de omgeving en de bewoners....
  • Anonymous

    6 jaar geleden
    Het voordeel van toeristen met slechte manieren is dat die wel terug naar huis in eigen land gaan.
  • Louis Benasque

    6 jaar geleden
    @Gaston Foubert, inderdaad die losgeslagen Hollanders een goeie opvoeding bezorgen in het leger. Laat hun een vijfjarig contract tekenen bij het Franse Vreemdelingenlegioen. De organisatie biedt haar leden een “nieuwe kans op een nieuw leven”. Mannen die als rekruut geaccepteerd worden kunnen het Frans staatsburgerschap verdienen en kiezen voor een vijfjarig contract of een leven als beroepsmilitair.
  • Nico Herbots

    6 jaar geleden
    De ergste ervaringen die ik al heb meegemaakt, is toch met Oost-Europeanen. Blik continu op onweer, uitdagen door mensen aan te staren, voor te kruipen, het halve buffet op hun bord laden en overal een keertje in bijten, vanalles op de grond laten vallen en het daar laten liggen, bruine strepen maken in het toilet en die niet uitkuisen, extreem luidruchtig te zijn, ... Ik ben online al hotels tegengekomen die openlijk zeggen 'geen Russen welkom'.