(Illustratiefoto)
Volledig scherm
(Illustratiefoto) © REUTERS

Autodieven vallen stil met platte batterij: Tesla terug bij eigenaars

Dieven hebben vandaag een elektrische Tesla noodgedwongen moeten achterlaten. Het voertuig was niet volledig opgeladen en de actieradius bleek beperkt. De criminelen moesten in Wemmel hun mislukte diefstal opgeven en zetten het op een lopen.

6 reacties

  • asdqsdsqd dsffsfsdf

    6 jaar geleden
    Meest beveiligde auto ter wereld ooit gebouwd onmiddellijk traceerbaar en alle onderselen zijn gegraveerd. Grappig dat je toch nog enkele domme belgen een opmerking ziet geven die geen steek houdt
  • MaXtor Belgium

    6 jaar geleden
    Waar dachten die dieven er eigenlijk mee naartoe te gaan. Zolang het stroom heeft van de HV batterij of de LV batterij zal de computer (welke via een niet verwijderbare simkaart) in contactstaat met Tesla HQ zijn positie doorgeven... sterker nog, op vraag politie kunnen ze zelfs de beelden van de rijhulpcamera's realtime opvragen. Dus meer dan nekeer joyriden kan je met ene Tesla heus niet doen.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Ha ,even lachen ,de nieuwe reclame stunt van Musk,een Tesla pikken ze niet want hij rijdt geen 100km ver.
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Als je een Tesla koopt krijg je vermindering bij de verzekering voor autodiefstal. Ze rijden er toch niet ver mee.
  • denis vermesen

    6 jaar geleden
    waar zo'n "ellentrieke"auto al nie goe voor is,mijne volgende is ook zo ene,als ze 'm pikken,kunnen ze toch nie in ene keer mee naar polen(of naar 1 van die andere "transitlanden")