David Legreve
Volledig scherm
© David Legreve

Na dodelijke burenruzie Bonheiden: opgepakte buurman (44) vrijgelaten

Steve V.L. (44), de man die zondagavond opgepakt werd na een burenruzie met dodelijk afloop in Bonheiden, is vrijgelaten door de onderzoeksrechter. Dat bevestigt het parket Mechelen aan onze redactie. Zowel V.L. als zijn advocate weigerden bij het verlaten van het gerechtsgebouw alle commentaar. 

41 reacties

  • Gustaaf Senrame

    6 jaar geleden
    Juist Christoph Verhelle,we zijn allemaal kind geweest, maar ik en mijn vrienden toen hebben nooit oudere mensen lastig gevallen. Dat is nu juist het grote verschil van opvoeding van toen en nu.
  • Lucien Mertens

    6 jaar geleden
    Lawaaioverlast wordt in dit land echt wel onderschat, zelfs helemaal genegeerd, ook door de wetgever, politie staat zoals zo dikwijls vrij machteloos en mag enkel constateren. Intussen groeit de frustratie bij beide partijen, tot het zoals hier explodeert.
  • Nico Vansimpsen

    6 jaar geleden
    Dus als ik mij verdedig tegen iemand die zelf met een vuurwapen op mij af stapt ben ik zelf een crimineel... wat had die man dan moeten doen zich laten neerschieten... voor mij is die man terecht vrij... je moet maar geen mensen gaan bedreigen met een vuurwapen.. ex militair of niet.
  • Phil Smedts

    6 jaar geleden
    We gaan hier naar amerikaanse toestanden, veel te veel wapens in omloop, en als er dan ruzie is wordt er iemand afgeknald. Hoog tijd voor een strengere wapenwet, niet zomaar iedereen een vergunning geven, en wapens enkel in de schietclub zwaar beveiligd stockeren + wapendetectie bij het buitengaan, zodat die niet thuis klaarliggen voor gebruik bij een ruzie.
  • Eric Servaes

    6 jaar geleden
    Geens heeft hier trouwens niets mee te maken. Een onderzoeksrechter is onafhankelijk gelijk alle rechters. Geens mag en kan hier niet in tussenkomen ( zou een procedurefout zijn ) ... rechters kunnen geen orders krijgen van iemand van de uitvoerende macht ..... toch niet moeilijk ???