(archieffoto)
Volledig scherm
(archieffoto) © Photo News

Reizigers uur vast op defecte trein zonder airco tussen Brussel en Leuven

nmbsEen goedgevulde trein die omstreeks 17.15 uur in Brussel was vertrokken richting Eupen, kreeg te maken met pech. 

16 reacties

  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    Als je dan nog de vensters wat zou kunnen openen maar die nooit met trein reizen hebben beslist geen open-vensters meer zelfs al zou maar 5cm zijn waar geen vuilnis door kan zou veel verschil maken Mag niet van wie nooit trein neemt ! En ja een diesel-trein die altijd klaar staat -oostende -brugge gent lichtervelde kortijk hasselt leuven antwerpen brussel en dan waalse ook
  • Louis Heyens

    6 jaar geleden
    @ Luc Deville, uw stelling "Wat minder besparen op onderhoud en reservepersoneel en reservemateriaal. Zorg dat een sleeplocomotief altijd ... een defecte trein kan wegslepen of dat men de passagiers kan evacueren" kan ik 100% bijtreden Maar welke regering is er nu ZO stom om daarop te besparen? Ach ja, het is de OpenVLD, CD&V, MR en de grootste partij de NVA ... maar die zullen wel zeggen dat het aan de sossen ligt en hun kuddevee gelooft dat altijd nog.
  • Peeters Freddy

    6 jaar geleden
    Gelukkig is er nooit pech op wegen en snelwegen. Ieder gemotoriseerd voertuig kan stukken hebben.
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Sommige treinen zijn zo oud dat ze geen airco hebben. ZE zijn zelfs zo oud dat ze niet meer gekuist worden.
  • Louis Heyens

    6 jaar geleden
    @ Laurence Hoflack: ivm. de airco in de treinen, U hebt groot gelijk en ik zou dat dan ook doortrekken naar auto's ... met warm weer mogen er GEEN auto's meer rondrijden die geen airco hebben, klinkt wel belachelijk hé zeker omdat deze trein wel airco had maar hij uitgevallen is wegens het uitvallen van de elektriciteit en dat is een beveiliging om het doorbranden van de bovenleiding (grotere schade) te voorkomen.