Brad Pitt en Angelina Jolie
Volledig scherm
Brad Pitt en Angelina Jolie © EPA

Angelina Jolie: "Brad heeft nog steeds geen zinvolle alimentatie betaald"

TV De voortslepende scheidingszaak van Angelina Jolie (43) en Brad Pitt (54) lijkt voorlopig nog niet opgelost. Angelina stapte dinsdag wederom naar de rechter, dit keer omdat ze van mening is dat Brad al anderhalf jaar geen "zinvolle alimentatie" heeft betaald voor de zes kinderen.

10 reacties

  • maaike van eeckhoven

    6 jaar geleden
    Ze is verschrikkelijk jaloers!! Ze wil hem kraken, klein krijgen. Ze heeft vadercomplex, dus compleet verknipt.
  • Caroline Bex

    6 jaar geleden
    Angelina, hoe hypocriet kan je zijn. Op foto gaan met arme kindjes, een heleboel kindjes adopteren, de barmhartige samaritaan uithangen, ambassadeur voor VN zijn, maar ondertussen wel je eigen kinderen schaden door ze weg te houden van hun vader en het proces in de media te spelen... je bent een laag mens
  • Jos Plessers

    6 jaar geleden
    Nog geen zinvolle alimentatie?Ocharme,mijn dutske toch.Gij bulkt van het geld...dus,ge zult uw kids toch ook wel alleen kunnen onderhouden,eh
  • Paul Boutsen

    6 jaar geleden
    Ik dacht dat die meer geld had dan Pitt, en toch alimentatie eisen? Het wordt nu duidelijk waarom het hem in de eerste plaats te doen was!
  • Johan Bongers

    6 jaar geleden
    Laat het een les zijn voor alle mannen 'out there'. Uit liefde meestappen in het verhaal van ZES kinderen die je vrouw wilt en als de liefde over is nog altijd moeten betalen voor Mevrouw HAAR wens. Bezint eer gij begint mannen!