Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © iStock

Opgelet voor malafide loodgieters die adverteren op Google: "Het zijn afzetters"

BinnenlandDe economische inspectie waarschuwt voor malafide loodgieters, die adverteren op Google. Ze betalen om bovenaan de zoekresultaten te staan, als mensen een loodgieter googelen. Mensen denken dan dat het wel goeie loodgieters zullen zijn - maar het zijn afzetters: ze komen langs, prutsen wat aan het sanitair en presenteren je dan een torenhoge rekening.

23 reacties

  • Veronique Foulont

    4 jaar geleden
    Heb vandaag dit meegemaakt. Wat nu? Twee mannen, geen woord Nederlands, wat prutsen en een fikse factuur moeten betalen.
  • Charles Petitjean

    6 jaar geleden
    Je moet eens op zoek gaan naar een schouwveger, ook een hele hoop bedriegers en oplichters.
  • willy zachel

    6 jaar geleden
    Dat is niet alleen met loodgieters alle kleine reparaties daar reageerd niemand op en als er wel eens ene reageerd is het uiteraard aan een schandalige prijs ! Ik heb wel 40 glazenmakers gecontacteerd via e-mail met foto’s van onze kapotte spiegel in de lift om deze te vervangen geen enkele heeft geantwoord ? Uiteindelijk de 41 ste heeft dan wel geantwoord en is komen zien ! Prijs voor een spiegeltje van 80x 35 cm ...480 € + btw !
  • wilfried thomas

    6 jaar geleden
    niet alleen loodgieters , ook slotenmakers , normaal duurt het enkele dagen( minstens ) voor niet dringende gevallen maar ik had binnen de 2 uur een aan mijn been (streek izegem ) en prijs navenant en daarbij niet meer te repareren wegens te oud , mijn advies is ALLES op bon zoals prijs enz want daarna .....
  • Willy Donks

    6 jaar geleden
    en ineens worden alle loodgieters over dezelfde kam geschoren