Hazard slalomt in zijn gekende stijl langs twee Lyon-spelers.
Volledig scherm
Hazard slalomt in zijn gekende stijl langs twee Lyon-spelers. © AFP

Kapitein Eden: Hazard draagt voor het eerst aanvoerdersband bij Chelsea (en bezorgt 'Blues' meteen zege in laatste oefenduel)

10 reacties

  • Frank Bolle

    6 jaar geleden
    Hij zit daar op zijn plaats, veel te licht voor de top. Dribbelen kan hij, maar mist overzicht en vooral rendement. Al diegenen die het daar niet mee eens zijn, google zijn statistieken eens en vergelijk ze met andere toppers van Madrid, Barcelona of Bayern Munchen. Subtop in Engeland is ideaal voor hem, niet teveel druk en trage, grote lome verdedigers.
  • Jan Snellekend

    6 jaar geleden
    Pff die moet naar Real of Barca er valt niets meer te winnen met Chelsea en beter worden zal hij daar ook niet doen, hopelijk tekent hij geen nieuw contract en gaat jij volgend jaar weg ...
  • Ronny Popelier

    6 jaar geleden
    Hazard bezorgt overwinning,na penalty's. Kon terug niet scoren , transfers lukken niet, zal wel zijn sportive reden hebben door de njet van Real. Dromen kan ,maar uit komen is nog iets anders.
  • André Baele

    6 jaar geleden
    Waarom zou je zeuren als je in London speelt en miljoenen verdiend en om bij het geval Courtois te blijven er ook niet direct iets is dat je bind met dat land. Al vind ik wel dat Courtois is zoals een klein kind hij moet altijd zijn zin hebben.
  • JP Mortier

    6 jaar geleden
    Niet alleen een echte prof ,maar de beste voetballer van België.....