thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Vlamingen gaan almaar vaker in reiskliniek langs om vaccinatie te halen

Steeds vaker gaan Vlamingen in een van de zes Vlaamse reisklinieken langs om zich te laten vaccineren voor een reis naar een verre bestemming. 

5 reacties

  • Eric Grosemans

    6 jaar geleden
    En als je u niet laat vaccineren Arthur, en je loopt tijdens je vakantie in die verre oorden een besmetting op, zonder aangepaste medische verzorging, dan sta je ook bij de overlijdens in de krant.
  • Marc Saerens

    6 jaar geleden
    Amadee en Remi, ik vermoed dat jullie een beetje jaloers zijn. Niet erg hoor, ik kan ervan genieten, zelfs met jullie relaas !!!
  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    En wat als je een hevige reactie krijgt op die vaccins tijdens je vakantie in die verre oorden zonder aangepaste,medische verzorging? Dan sta je bij de overlijdens in de krant....
  • Amadee Treckneuze

    6 jaar geleden
    Dus nog minder artsen die tijd hebben om zieken die niet reizen en medische behandeling nodig hebben te helpen, allemaal omdat er zoveel rijke luizen zijn die graag ' exotisch : lees duur ' willen reizen....
  • Remi Verbeke

    6 jaar geleden
    Je lichaam beetje laten vergiftigen om op reis te gaan naar verre landen, want naast de betreffende antistof in de vaccins zitten vele andere stoffen die met de tijd uw immuunsysteem volledig uit balans kunnen halen.