Venezolaanse president Nicolás Maduro tijdens zijn televisietoespraak dinsdag.
Volledig scherm
Venezolaanse president Nicolás Maduro tijdens zijn televisietoespraak dinsdag. © EPA

Venezolaanse president houdt oppositieleden verantwoordelijk voor "aanslag met drones"

Na de vermoedelijke poging tot aanslag op de Venezolaanse president Nicolás Maduro heeft het autoritaire staatshoofd enkele prominente oppositieleden in verband gebracht met de feiten. "De getuigenissen wijzen naar Julio Borges, die in een herenhuis in Bogotá woont. We weten dat hij zo laf is om betrokken te zijn bij zo'n zaak", zei Maduro gisteren in een televisietoespraak.

3 reacties

  • Bart Werbrouck

    6 jaar geleden
    Zolang het niet werkende regime daar blijft bestaan ligt het olievoorraad je veilig en wel te wachten tot de Amerikanen het nodig hebben. In 5 minuten is Maduro's regime uitgeschakeld en staan de de Amerikanen olie te pompen in hun achtertuin. Dus Maduro mag nog een beetje aanmodderen van Trump.
  • joseph verbeke

    6 jaar geleden
    Tiens ,hij verandert vlug van gedacht!Eerst was het een aanslag door de Colombiaanse president georganiseerd,dan door de VS en nu de oppositie!Hij heeft duidelijk weer een stok gevonden om de oppositie het zwijgen op te leggen.Hij gaat nog gevangenissen moeten bij bouwen en weer het leger zuiveren van mogelijke samenzweerders...
  • Haverbeke Vincent

    6 jaar geleden
    Geleerd van Erdogan: hoe krijg ik de oppositie "legaal" in de gevangenis??