Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Het onwaarschijnlijke verhaal achter de transfer van Axel Witsel

Buitenlands voetbalAchter de transfer van Axel Witsel naar Dortmund schuilt een onwaarschijnlijk verhaal. Was de Rode Duivel in Brussel geen oude bekende tegen het lijf gelopen, dan was die er nooit van gekomen.

5 reacties

  • Wilfried Kumps

    6 jaar geleden
    Bea, noem eens enkele blessures die Wasilewski veroorzaakt heeft...??! Beenhard, en (te vaak) over het randje: dat is volledig waar over Wasilewski... maar de fout die Witsel toen (bewust!) maakte, blijft 1 van de smerigste op onze velden...! Geef dat toch gewoon toe...! Ik denk/hoop wel dat Witsel hem niet zo ernstig wou blesseren, maar hij wou in elk geval de match van Wasilewski daar beëindigen...!
  • Bea Vermeulen

    6 jaar geleden
    Piet Aspe , en alle blessures die die Pool ooit heeft veroorzaakt ben je vergeten zeker . En Witsel heeft daar zwaar van afgezien hoor en was nog zeer jong ,noem het maar een jeugdzonde zo een fair play man
  • Rudy Vanden Broeck

    6 jaar geleden
    Het krapuul moest nog steeds in de gevangenis zitten voor wat hij ooit heeft gedaan. Degoutantste speler die er hier bij ons ooit heeft rondgelopen, en wat meer is een ongelooflijk slechte voetballer.
  • JP Mortier

    6 jaar geleden
    Tiens voetbalt die nog ....die zou nog altijd moeten geschorst zijn na zijn aanslag op Wasyl !!
  • fer brion

    6 jaar geleden
    En die Stefani heeft dat toevallig gratis gedaan als vriendendienst.