rv
Volledig scherm
© rv

TT (8/8). Scholz verlaat Club na halfjaar - Valencia gaat voor Batshuayi - Anderlecht snuffelt aan vervanger Dendoncker

TransferTalkHet nieuwe voetbalseizoen is intussen afgetrapt, maar toch trekken sommige clubs nog graag hun geldbuidel open. In onze dagelijkse rubriek TransferTalk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Breken de Engelsen alweer een transferrecord, wie gaat er voor de miljoenen naar het Oosten en waar gaan de Belgische toppers heen? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws!

27 reacties

  • dretie munkies

    6 jaar geleden
    Dat De Mets vertrekt bij Essevee kunnen we alleen maar toejuichen : altijd al een raadsel geweest waarom ze die in godsnaam hadden binnengehaald. Verboom anderzijds, hadden ze beter nog wat behouden !
  • Ste5 Simoens

    6 jaar geleden
    Club heeft scholz met veel dikkenekkengedoe en leugens naar hem toe binnengehaald en, hem veel beloofd. stank voor dank krijgt die jongen. Het ga je goed man om terug in eigen land te spelen.Goedluck. Transferbeleid bij die club is een dikke onvoldoende.
  • jacques bridelance

    6 jaar geleden
    sanneh gaat naar club brugge....zal betrokken worden in de overgand van scholz....
  • Jean-marc Geirnaert

    6 jaar geleden
    Begrijp soms transfertbeleid van club niet, ze hebben 2 Miljoen betaald voor scholz, die heeft verleden jaar 5 min meegedaan tegen standard en het kostte ons bijna de titel. Nu weg waarschijnlijk voor een habbekrats. Een serieuze spits hebben we nodig!!!
  • james vroman

    6 jaar geleden
    misschien wil Roeselare wel Dendoncker terug nemen ...