Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Paul Magnette door Franse PS gevraagd om lijst Europese verkiezingen te trekken

BinnenlandPaul Magnette is door de Franse PS benaderd om de lijst te trekken voor de Europese verkiezingen volgend jaar. Magnette zegt zelf zich te concentreren op de Belgische gemeenteraadsverkiezingen, maar het Franse voorstel wel te zien als iets om over na te denken. Dat schrijven Le Soir en de kranten van Sudpresse vandaag.

21 reacties

  • jan boden

    6 jaar geleden
    Volgens de peilingen zakt de PS in Frankrijk onder de Europese kiesdrempel met 4 %.
  • GERARD DE PELECIJN

    6 jaar geleden
    Als het maar opbrengt en voor de rest blijft alles zoals het was, betalen zult u en hoe meer hoe liever met de flits er bovenop!
  • pipo de clown

    6 jaar geleden
    In Frankrijk lis de PS dan ook wel volledig onderuit gegaan bij de laatste verkiezingen en van enig herstel is nog geen sprake, integendeel, in de peilingen blijven ze nog steeds verder weg zakken. Om Europa geloofwaarfig te houden onder hun eigen bevolking kunnen ze dus niet iemand uit eigen land sturen.
  • Eric Van den Bergh

    6 jaar geleden
    Rood is echt wel ten einde raad, overal in europa.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Extreem socialisme zoals de PS het verkoopt is in weinig landen een succes verhaal, zie maar in Venezuela, Nicaragua, Cuba en zelf Zweden is stilaan aan het wankelen. Solidariteit moet, maar daar tegenover staat eerlijk leiders, respect en verantwoordelijkheid. Maar de voor de meest links prekende leiders is hun enige doel zichzelf verrijken en haat en afgunst preken om hun comfortabel leven niet in gevaar te brengen.