© Isopix

Ellie Goulding gaat na anderhalf jaar daten trouwen

Justin Bieber heeft zich deze zomer verloofd, maar ook Michelle Williams, Ariana Grande en Priyanka Chopra en daar wordt nu nog Ellie Goulding (31) aan toegevoegd. De Britse popster heeft aangekondigd dat ze gaat trouwen met haar vriend Caspar Jopling (26).

flb

Ellie Goulding en haar vriend kunsthandelaar Caspar Jopling zijn al anderhalf jaar samen en hebben blijkbaar besloten om in het huwelijksbootje te stappen. Dat kondigden de twee aan via een wel heel klassieke weg: een annonce in de krant, meer bepaald in de Londense The Times.

"De verloving tussen Caspar, zoon van The Hon Nicholas Jopling of Yorkshire en Mrs. Jayne Warde-Aldam of Yorkshire, en Elena, dochter van Mr. Arthur Goulding of Hertfordshire en Mrs. Tracey Sumner of West Midlands, wordt hiermee aangekondigd", klinkt het in de advertentie. Ze volgen daarmee in de voetsporen van onder meer 'Game of Thrones'-sterren Kit Harington en Rose Leslie, maar ook Benedict Cumberbatch en Sophie Hunter die hun trouwplannen op eenzelfde manier hebben bekendgemaakt.

Naar verluidt heeft het tweetal wel eerst vrienden en familie ingelicht. Volgens een bron die The Sun te pakken kreeg, zou Ellie "dolgelukkig" zijn.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer