© PrettyLittleThing

Bikini of jurkje? Heel wat mensen zijn in de war over dit kledingstuk

Toen de Amerikaanse webshop PrettyLittleThing op Instagram een foto deelde van een van hun laatste producten hadden ze vast niet gedacht dat er zoveel reacties op zouden komen, en niet bepaald in de positieve zin. Hun groene metallic jurkje zaait dan ook heel wat verwarring. Of moeten we bikini zeggen?

flb

Is het een bikini of een jurkje? Daar breken de volgers van PrettyLittleThing op Instagram al een week het hoofd over. De Green Metallic Asymmetric Ring Detail Bodycon Dress, zoals het kledingstuk voluit heet, is dan ook een beetje van beide. Voor zo'n 30 euro kun je ermee naar de club of naar het strand, maar ook allebei tegelijk, klinkt het in de commentaarsectie.

Maar sommige volgers zien er nog andere ingenieuze toepassingen voor. "Waar was die jurk toen ik borstvoeding moest geven?", klinkt het nog. Opvallend genoeg is de jurk/bikini bijna uitverkocht in de webshop. Enkel de maten 8, 10 en 12 zijn nog beschikbaar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Mode & Beauty