REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Heeft Elon Musk straks onderzoek naar marktmanipulatie aan zijn been?

Deskundigen verwachten dat de Amerikaanse beurswaakhond SEC onderzoek gaat doen naar Elon Musk. In een tweet liet de miljardair weten zijn bedrijf Tesla van de beurs te willen halen. De financiering zou al rond zijn, claimde hij. 

6 reacties

  • billy brenders

    6 jaar geleden
    Stop met Elon Musk een genie te noemen en leer nu toch eens dat Elon Musk mensen in dienst heeft die met alle ideeen komen en dat het niet de zijne zijn !!!
  • pascal de groote

    6 jaar geleden
    Piet Devlieger daarom is het 'investeren'. Amazon maakte ook een 14jaar lang geen winst en kijk nu. Er is wel 'winst' maar het wordt direct terug geïnvesteerd', snap je. In de hoop dat de investeringen ooit rond zijn en dat het dan op grote schaal perfect loopt met veelvouden winst zo werkt het. Dan is de 'winst' zoals U winst ziet, geld over, immers geen grote investeringen meer, alles is aanwezig.
  • piet devlieger

    6 jaar geleden
    Als een bedrijf gedurende vijftien jaar nog geen winst gemaakt heeft dan moet je je als belegger toch wel vragen stellen. Wie houdt wie hier voor de gek ?
  • Robbert Thys

    6 jaar geleden
    Ik heb veel respect voor de man en zijn ideeën die bij deze eeuw horen. En de revolutie van de elektrische auto die hij bijna in zijn eentje teweeg heeft gebracht. Maar hij is precies toch wel overwerkt en het noorden kwijt aan het geraken.
  • Marc Van der Vloedt

    6 jaar geleden
    Blijkbaar toch nog beurswaakhonden die... in tegenstelling tot de gezelschapshonden van hier, die aan de leiband lopen van beurs- en koersmanipulators van beursgenoteerde, dan weer niet, dan weer wel, dan onder andere naam bedrijven met dezelfde nooit belasting betalende zakenman(nen). Kan Amerika deze keer hier ook "sancties" voor opleggen ?