REUTERS
Volledig scherm
PREMIUM
© REUTERS

Elon Musk stuurt tweetje van 70,7 miljard euro: "Idioten van Wall Street kotsbeu"

Is hij gek geworden? Of is het geniale zet om de speculanten een hak te zetten? Die vragen rijzen na de verrassende tweet van Tesla-topman Elon Musk. Hij overweegt om Tesla van de beurs te halen aan 420 dollar per aandeel. Maar hoe ernstig is dat plan te nemen? «Hij speelt een gevaarlijk spel», zeggen experts.

32 reacties

  • Leo Mariën

    6 jaar geleden
    Musk zijn Tweet is een gigantische flater! Er moet voor $920 mj aan converteerbare obligaties omgezet worden in aandelen. Dit kan enkel als zijn aandeel meer dan $360 staat. Elk jaar voorspeld Musk winst maar ze zijn telkens verlieslatend. Stel dat hij min. $35miljard vind om het bedrijf van de beurs te halen,dan gaan z'n rentelasten met $500mj per kwartaal stijgen. Tesla is een vogel voor....een (?) overnemer.
  • Christian Deckers

    6 jaar geleden
    Een Tesla kopen zou zelfs een goede investering kunnen zijn, het worden museumstukken. Dan moet die kar wél geleverd worden natuurlijk!
  • Dolph Duran

    6 jaar geleden
    Man naar mijn hart! Elon Rocks!!
  • Jan Van Overveldt

    6 jaar geleden
    Elon Musk zit met een enorm probleem, wereldwijd is er onvoldoende lithium om de batterijen te maken. Dat weet die vent ook, al de rest is gebakken lucht of een broodje-aap.
  • Jos Vanhoedenaghe

    6 jaar geleden
    Groot gelijk heeft hij, al die speculanten op de beurs zien alles alleen op korte termijn en dat is zoveel mogelijk winst maken.