Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Burgemeester Lippens start juridische oorlog tegen kusteiland Knokke

De burgemeester van Knokke, graaf Leopold Lippens, heeft een gespecialiseerd advocatenkantoor de opdracht gegeven alle juridische middelen in te zetten om de bouw van een proefeiland voor de kust te dwarsbomen. Dat schrijven Het Nieuwsblad, de Gazet van Antwerpen, Het Belang van Limburg en De Standaard vandaag.

43 reacties

  • christiane ortolan

    6 jaar geleden
    We burgemeester heeft wel gelijk Niemand van de eigenaars van de kostbare appartementen nabij de zeedijk wenst uit te kijken op windmolens die het uitzicht zullen storen . Een eiland daarentegen : op zichzelf geen bezwaar: Kan het getij en golven min of meer tegenhouden en een rustplaats vinden voir de vele vogels
  • Johan Geyskens

    6 jaar geleden
    Hij verzet zich omdat hij er geen cent me kan verdienen. Het word echt tijd dat deze oude arrogante leeghanger zijn pensioen opneemt en zijne zure mond houd!! Deze keer is 100% tegen alles wat modern is!
  • Freddy Madou

    6 jaar geleden
    De helft van België zal weer in Knokke-Heist vertoeven het weekend dat er gemeente verkiezingen zijn, de gemeente verkiezingen komen er aan en het zijn niet de Knokkenaars die stemmen op de Polle Lippens, maar de belasting ontduikers ( geen gemeente belastingen) en Lippens is natuurlijk tegen het eiland heeft er niets in te ontvangen (euro's), en dat zint hem niet .
  • William Bonny

    6 jaar geleden
    Lippens zou beter zwijgen. Wat steek hij uit met het eens zo mooie landelijke Cadzand. Hij is bezig dit mooie Cadzand vol te zetten met beton en app in de eens zo mooie natuur&duinen. Hoe de Nederlanders dit laten gebeuren snap ik niet???,of toch, de macht van het geld!!!!!!.
  • Dirk Vregels

    6 jaar geleden
    Geef deze man 1 procent van dit projekt zwart onder tafel en hij zal de grootste voorstander zijn.