Veel mensen vinden de weg nog niet naar noodnummer 1722. Volgens minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) is het nummer toch een succes. "1722 is bedoeld om 112 te ontlasten en dat lukt. Hier en daar kan het systeem nog verbeterd worden."
Volledig scherm
Veel mensen vinden de weg nog niet naar noodnummer 1722. Volgens minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon (N-VA) is het nummer toch een succes. "1722 is bedoeld om 112 te ontlasten en dat lukt. Hier en daar kan het systeem nog verbeterd worden." © BELGA

Noodcentrale trekt aan alarmbel: "Noodnummer 1722 draait in het honderd"

De noodcentrale 112 trekt aan de alarmbel, schrijft de Gazet van Antwerpen vandaag. Het noodweer van gisterennacht heeft volgens de vakbond in Antwerpen opnieuw pijnlijk blootgelegd dat het noodnummer voor stormschade 1722 niet efficiënt is.

54 reacties

  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Arm nva, wat loopt er nog wel goed ? Wel bla,bla maar ........ Uw groepke begint steeds kleiner te worden hé Jokke , 't ja ,man je kunt de mensen niet blijven bedriegen!
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Jambon, kan die egenlijk ietsgoed doen? Wat een voddenvent.
  • Luc Deville

    6 jaar geleden
    Managers zullen er genoeg zijn, telefonisten daarentegen...
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Als bij Dirk de Strooper een dakpan gaat vliegen zal hij ook 112 bellen want zijn dakpan moet eerst terug gelegd worden.Het zal alleen goed zijn als het van SPA komt zelfs al word Dirk al jaren bestolen door zijn SPA bende.Zagen zeveren 112 is voor ernstige noodgevallen met zware letsels en gevaar voor mensenlevens.
  • Henri Haquin

    6 jaar geleden
    als wij Belgen ergens wereldkampioenen zijn dan is het wel in kankeren- vandaag schuld van politieke partijen, morgen de migranten en vreemdelingen die ons alles afpakken en overmorgen de weerman die niet voorspeld heeft dat het in zijn straat wel of niet geregend heeft- goede raad aan deze allesweters : verhuis naar Noord-Korea,Turkije,Rusland en nog zovele toffe landen die al die problemen niet kennen- goede reis!