RV en Photonews
Volledig scherm
© RV en Photonews

Real-fans op Twitter in de wolken met Courtois, bij Barcelona verkneukelen ze zich na flaters al aan afgang tegen Messi

Primera DivisionOok op Twitter is de transfer van Thibaut Courtois naar Real groot nieuws. De supporters van de Koninklijke zijn laaiend enthousiast, bij de grote rivaal Barcelona denken ze spontaan aan het Champions League-duel tegen Chelsea. Lionel Messi vloerde onze nationale doelman tweemaal tussen de benen, de fans verheugen zich nu al op een nieuwe confrontatie. Een bloemlezing van de beste tweets. 

16 reacties

  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Laat die azijn pissers maar zagen ! Hij is een van de beste keepers ter wereld We mogen fier op hem zijn !
  • Ronny Vanelderen

    6 jaar geleden
    Messi zijn tijd is zo goed als voorbij.
  • Charlie Sieber

    6 jaar geleden
    Benny De Swert, jij volgt echt geen voetbal. Messi scoorde vaker tegen Courtois, ( Coutois speelde toen bij Atlético Madrid). Maar oke, Coutois is een goede degelijke en betrouwbare keeper, maar of hij de absolute wereldtop is ? Ik kijk niet alleen naar het WK, ik bekijk zijn hele levensloop. Op een WK kan iedereen weleens per ongeluk schitteren, dat heeft de tijd wel bewezen.
  • Dirk Janssens

    6 jaar geleden
    Kan iemand mij de titel eens uitleggen?
  • Willy Verstraeten

    6 jaar geleden
    @ Freddy Peeters - man je maakt je eigen echt belachelijk met de vergelijking van Thibaut Courtois met een houten paal. Je kent totaal niets van voetbal en barst je eigenlijk niet van jaloezie op de beste keeper ter wereld die nog een Belg is ook ?