Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © iStock

Albanese bende krijgt tot 9 jaar cel voor brutale home-invasion bij bejaard koppel

BinnenlandDe correctionele rechtbank van Tongeren heeft de Albanese bende die in 2015 een bejaard echtpaar overviel in hun woning in 's-Gravenvoeren veroordeeld tot gevangenisstraffen van drie tot negen jaar. De Nederlandse ex-vriend van de dochter van het bejaarde koppel, die de Albanezen inschakelde om een schuld te innen, kreeg tien jaar.

13 reacties

  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    hoog tijd dat er een manifestatie georganiseerd wordt tegen TF,hij zou ze wel kunnen terugsturen en ze zouden wel eens kunnen gefolterd worden,waar zitten die advokaten nu,als je ze nodig hebt zijn ze er niet
  • Paul Philippaerts

    6 jaar geleden
    Je kan justitie beter afschaffen. Als betrokkenen niet een berichtje stuurden dan was die hele zaak nooit opgelost geweest. Nu heeft het nog 3 jaar geduurd. En na al dat werk worden die kerels, die alleen maar hier rondlopen omdat stelen en misdadigheid hier zo lonen, gewoon binnen de kortste keren weer vrijgelaten. Goed gedrag je weet wel.
  • Veerle Ballegeer

    6 jaar geleden
    Inderdaad, vreemdelingen hun straffen laten uitzitten in hun land van herkomst. Per direct plaats over in onze gevangenissen!
  • stefan crama

    6 jaar geleden
    Om moedeloos van te worden. Het gerecht op zijn best. Misschien de hoogste tijd om wetten en vooral strafbepalingen te herzien.
  • Wim De Ridder

    6 jaar geleden
    Als ik goed lees en begrijp komt die nederlander ( die heel het boeltje in elkaar heeft gestoken) er nog het best vanaf,hij word zelfs nog beloond.Rechtspraak in Belgie ???