Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Studente (20) gaat joggen en verdwijnt. Vriendje krijgt nog Snapchatfoto. Daarna niets meer

BuitenlandEr wordt in de Verenigde Staten massaal gezocht naar een 20-jarige studente die drie weken geleden verdween toen ze ’s avonds ging joggen in haar woonplaats Brooklyn, Iowa. Haar vriend kreeg nog een foto via Snapchat, maar daarna werd niets meer van haar vernomen. Er is een beloning van meer dan 300.000 dollar voor wie de tip geeft waardoor ze teruggevonden wordt. De politie staat voorlopig voor een raadsel.

28 reacties

  • Renate Depuydt

    6 jaar geleden
    Wel Guy, dat dacht ik nu ook, infraroodcamera...als ze toch vliegtuigen inzetten. Veel sterkte aan de familie in deze onzekere tijd ❤
  • Willem Thielemans

    6 jaar geleden
    Ik begrijp Bart Meers, denk ook niet dat hij bedoelt dat de vrouwen moeten binnen blijven. Er is een verschil tussen gaan lopen op de looppiste waar nog zoveel anderen lopen, of in het dorp enerzijds, en op afgelegen gebieden anderzijds. ik heb ook liever dat mijn vriendin 's avonds in het dorp loopt waar er sociale controle is, dan alleen in een bos...
  • Els P

    6 jaar geleden
    Met de vluchtelingenstroom is het aantal aanrandingen ook gestegen, feiten.
  • Pieter Vankamp

    6 jaar geleden
    Is van alle tijden. Door sociale media verspreid zulke verhalen zich sneller. We gebruiken trackers voor huisdieren, waarom niet als mens ? Wat met die honden ?
  • Jaak Meyers

    6 jaar geleden
    Ik wil niet pessimistisch zijn, maar er is een gezegde bij de politie dat een verdwijning binnen de 48 uur opgelost moet zijn. Anders is er nog weinig hoop. Als je graag op je ukkie langs eenzame paadjes jogt, dan liefst met een hond met grote tanden. Je moet het gevaar ook niet opzoeken. Je moet goed beseffen dat we nog steeds in een gevaarlijke wereld wonen.