Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Brussels parket opent onderzoek naar handel in valse attesten rij-examens

BinnenlandHet Brusselse parket heeft een onderzoek geopend naar een handel in valse attesten van rij-examens. Het gaat om de theoretische en praktische rij-examens die moeten afgelegd worden door mensen die door de politierechtbank veroordeeld zijn. Als ze voor de examens slagen, krijgen ze daarvan een attest waarmee ze hun rijbewijs kunnen terugkrijgen. 

9 reacties

  • Peter Janssen

    6 jaar geleden
    Vervalste rijbewijzen,vervalste arbeidsovereenkomsten voor uitkeringen en onterecht pensioen, fraude allerhande is lucratief,hoor! Jaren geleden een allochtone tolk,werkzaam op het PARKET, gepakt voor het vervalsen én verkopen van valse arbeidsovereenkomsten en nu komen ze uit de lucht gevallen? Ongeloofwaardig,corruptie en fraude wordt bewust níet aangepakt tenzij je autochtoon bent, dan krijg je de volle laag voor elk akkefietje.
  • dominique castelein

    6 jaar geleden
    in Antwerpen heeft de burgemeester zo'n rijschool opgedoekt,samen met B Weyts,moslims die zich overal en alles veroorloven,in BXL ,met als hoofd een socialistische burgemeester en een links gerecht zal alles mogen,2 maand voor de verkiezingen en er zijn al geen autochtonen meer in Brussel,wat denk je
  • Roland Peeters

    6 jaar geleden
    Ze gaan het weer onderzoeken,onderzoeken,onderzoeken,en dan komen ze tot de conclusie dat ze er weinig aan kunnen doen.
  • Robert DE REU

    6 jaar geleden
    Beste David L., inderdaad zo zou het theoretisch moeten zijn zoals u schrijft, maar in de praktijk is het toch wat anders hoor, zou talrijke voorbeelden kunnen geven, maar daar is hier niet voor bedoeld en ook de schrijfruimte is te klein, als je tijd en zin hebt volg maar eens politierechtszaken, en zeker in een bekend gebied.
  • Robert DE REU

    6 jaar geleden
    Verbaast mij niets, keur ik het goed absolut niet begrijp ik het ja, Politierechters maken er tegenwoordig een sport van om voor het minste de examens terug op te leggen, dat dit gebeurt bij zware overtreders heb ik geen enkel bezwaar, maar niet voor sommige onnozelheden.