De clan-Courtois (van l naar r): broer Gaetan, ex Marta met dochter Adriana, Thibaut met zoon Nicolas, vader Thierry, Real-voorzitter Florentino Pérez, moeder Gitte en zus Valerie.
Volledig scherm
De clan-Courtois (van l naar r): broer Gaetan, ex Marta met dochter Adriana, Thibaut met zoon Nicolas, vader Thierry, Real-voorzitter Florentino Pérez, moeder Gitte en zus Valerie. © PN/Pieter-Jan Vanstockstraeten

Bernabeu aan de voeten van Courtois: "Financieel kon ik betere keuzes maken, maar als Real Madrid roept dan ga je. En ik wou terug dicht bij mijn kinderen zijn"

Real MadridAls tiener droeg hij een replicashirt van Casillas, vanmiddag trok hij voor het eerst een echt Real Madridshirt aan. Thibaut Courtois (26) handelde in de Spaanse hoofstad zijn droomtransfer af, waarna hij officieel werd voorgesteld. Opvallend was de prominente plaats die zijn familie kreeg, met dochter Adriana, zoon Nicolas en ook zijn ex Marta op het voorplan. Daarna betrad hij onder het gejuich van duizenden fans voor het eerst het Bernabeu. Herbekijk de 'Koninklijke' intrede van onze nationale nummer één in de video hierboven. 

60 reacties

  • Jakke Troost

    6 jaar geleden
    Het is toch niet meer dan normaal dat de moeder van zijn kinderen mee op de foto's staat. Waarom daar meer achter zoeken?
  • Dirk Impens

    6 jaar geleden
    Heidi Werbrouck : ik hoop het ook, en niet stiekem...
  • Ronny Vanelderen

    6 jaar geleden
    Good luck Mister T! Ik ben in elk geval enorm trots op jou!
  • Ingrid Charlier

    6 jaar geleden
    Dat hij voor Real kiest kan ik zeker begrijpen maar nu zeggen dat het voor zijn kinderen is daar heb ik mijn bedenkingen bij. Hij was wel degene die destijds zijn zwangere vriendin en dochtertje in de steek liet.
  • philippe vander haeghen

    6 jaar geleden
    Stel je voor dat iedereen die van werkgever verandert zijn familie meebrengt op de eerste werkdag!