Boris Johnson.
Volledig scherm
Boris Johnson. © REUTERS

Boris Johnson voor tuchtcommissie wegens uitspraken over boerka

Ex-minister van Buitenlandse Zaken Boris Johnson moet zich wegens omstreden uitspraken over het dragen van een boerka verantwoorden voor de tuchtcommissie van de Britse conservatieve partij. Dat melden verschillende media vandaag, zich beroepend op partijkringen. In het ergste geval riskeert hij uit de fractie gezet te worden of zelfs uit de partij.

17 reacties

  • Daniel Wouters

    6 jaar geleden
    Men moet eens stoppen om heiliger te zijn dan de paus en de problemen durven benoemen,reactie als voor een tuchtcommissie te moeten verschijnen omdat men durft schrijven of zeggen wat men denkt,is niet alleen schijnheilig,maar blokeerd de vrije meningsuiting,ik heb hier sterk de indruk dat dit een politieke afrekening word.
  • Tony Pirrewiet

    6 jaar geleden
    Wat is daar nu onbeschoft aan? Hij heeft voor 200% gelijk.
  • André Gijbels

    6 jaar geleden
    Als ze niet onze waardes willen leven, is het beste dat ze het eerste en beste vliegtuig nemen naar waar ze van gekomen eijn, zeker niet Ryan air nemen, die staken
  • Peter Haerens

    6 jaar geleden
    Dit klinkt erger dan het is. Hij moet niet voor een rechtbank, maar voor een paar bobo's van zijn eigen partij. Voor hetzelfde toont hij hen de middelvinger en klaar is kees.
  • Eric Van den Bergh

    6 jaar geleden
    Kritiek op moslims = rechtbank