EPA
Volledig scherm
© EPA

"Politieke wereld moet verantwoordelijkheid nemen in dossier Ryanair"

De politieke wereld moet grote bedrijven zoals Ryanair erop wijzen dat ze zich aan de Belgische regels moeten houden. Dat vraagt de Belgian Cockpit Association (BeCA) , de beroepsvereniging van Belgische piloten. "De politieke wereld moet zijn verantwoordelijkheid nemen in het dossier van Ryanair", klinkt het bij BecA, aan de vooravond van de staking van de Belgische piloten bij Ryanair.

19 reacties

  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Langs de ander kant is het wel zo dat als je als piloot in Ierland, Portugal of ander landen ingeschreven staat de belgische wetgeving niet telt. Je kan geen verminderde belastingen betalen en hier aanspraak maken op stakingsrecht à la belgique en ziekteverzekering.
  • Dirk Frimout

    6 jaar geleden
    Juist
  • Guy Dupont

    6 jaar geleden
    Politiek moeit zich al genoeg! Dus niet nodig. Het is aan een ondernemer o uit te maken wat hun spelregels en voorwaarden zijn.
  • Bernard Aelvoet

    6 jaar geleden
    Ja, ik vraag me af welke politieker hier zal tussenkomen. Ofwel zijn ze met verlof ofwel zal er gediscussieerd worden over welk gewest er moet tussenkomen. Beste piloten, ik zou er niet te veel op rekenen. Veel succes alvast!
  • Frederic Vandeputte

    6 jaar geleden
    Hahaha ! Da's een goeie ! Politici die verantwoordelijkheid nemen ... pffrrtt...